WALKER AUSPUH

Auspuh je vrlo bitan deo za normalan rad motora. Njegova uloga je da direktno sprovodi izduvne gasove proizvedene od strane motora sa unutršnjim sagorevanjem i da smanji buku i zagađenje.

Izduvni sistem direktno usmerava gasove koje proizvodi motor, i  obezbeđuje  nesmetan protok izduvnih gasova iz motora i bolje performanse. Isto tako izduvni sistem je bitan za zaštitu putnika jer sprečava da gasovi uđu u putničku kabinu.

Kada primetite povećanu potrošnju goriva, vibracije i nesnosnu buku ispod vozila, neravnomeran rad motora, to su sve znaci da je auspuh zreo za zamenu.

Kod nas na tržištu postoji veliki broj proizvođača auspuha, počev od "male domaće" privrede pa do auspuha vodećih svetskih proizvođača.

Walker je jedan od svetski poznatih proizvođača, ono što je dobro kod njih je to da su svi delovi auspuha proizvedeni od  čelika debljine 120g/m2 i presvučeni slojem aluminijuma debljine 1,2 mm. Imaju dvostuku zaštitu od korozije. Walker je zastupljen u 95% svetskih proizvođača automobila.

Walker izduvni sistem
 
Ono što odvaja Walker i zbog čega ga uvek prporučujem je njegova garancija na delove auspuha od 18-24 meseca, kao i širok asortiman za sva vozila. Pored toga kod Walkrea možete pronaći i ostale prateće delove za auspuhe, kao što su gumice (nosači auspuha), dihtunzi, šelne i druga prateća oprema.