Auto Delovi OnLine | Internet Prodavnica

 

 

Kupovina auto delova je od sad dosta olakšana. Otvorena je prava Internet Prodavnica Auto Delova. Od sad auto delovi su OnLine.

Auto delovi OnLine je Internet prodavnica auto delova. Prodajom auto delova se bavimo već 20 godina. Kod nas se u prodaji nalaze auto delovi za Volkswagen, Audi, Seat i Škoda vozila. Kvalitet bez kompromisa je uvek bio prioritet u našem poslovanju, toga se držimo i danas kad započinjemo novo poglavlje.

 (Dalje)

Sajam Old-timera

U subotu 09 Aprila održan je, sada već tradicionalni, sajam old-timera na platou ispred saobraćajnog fakulteta u Beogradu. Pored standardnih domaćih izlagača bilo je dosta i ljubitelja old-timera iz inostranstva, koji su povodom ove manifestacije došli iz zemalja u našem okruženju. Bilo je izlagača iz Rumunije, Bugarske, Italije, Hrvatske, Bosne, Slovačke itd.

Evo i nekih fotografija koje sam zabeležio. Uživajte.

Pored automobila koji svojom atraktivnošću i izgledom da pariraju i nekim novim modelima, bilo i je modela koji se retko viđaju na ulicama. Automobili na tri točka, automobili iz filmova, automobili koji kao da su iz drugih svetova.

ZALEĐENI AUTO

Koliko vas jutros nije moglo da otvori vrata svog automobila? Zaleđeno sve, ako malo više povučete kvaku možda će vam ostati u ruci!

E da vam se to ne bi dogodilo savetujem vam da kedere (gume oko vrata) premažete ili naprskate glicerinom jer on odlično sprečava da se metal ne zalepi za keder.

Dobra strana glicerina je ta što kad ste ga jednom naneli ostaje duži vremenski period na kederu. Isto tako dobro ga je sipati i u cilindar brave na vratima koja se otključavaju ključem, da se ne bi ključ polomio prilikom pokušaja otključavanja zaleđene brave. 

Glicerin
Glicerin

1 2 3 4 5 6 7 8  Sledeći»